Home | Contact
Praktijk voor Coaching - en Psychologische hulp in de Basis GGZ
Praktijk Klumper

Mijn naam: Lies Klumper. Mijn leven lang ben ik geinteresseerd geweest in waarom mensen doen wat ze doen, dus de keuze voor psychologie was niet vreemd.

Ik heb mij geschoold en ervaring opgedaan in diverse psychologische richtingen waardoor ik nu, in mijn werk als therapeut, hulp op maat kan leveren.
Ik begon als Cognitief-gedragstherapeut, later o.a. aangevuld met NLP-coaching en Systeemtherapie. Ook heb ik mij verdiept in het omgaan met Burn-out en met klachten die voortkomen uit Verlieservaringen en Rouw. EMDR zet ik vooral in bij mensen met een eenmalig trauma of mensen die verstrikt zijn geraakt in belemmerende emotionele-of gedragspatronen.
Naast de praktische scholing heb ik, in de ruim 30 jaar dat ik nu werk, werk-en levenservaring opgedaan met depressieve-en angstklachten die niet direct in een hokje te plaatsen zijn


Ik houd ervan om mensen van jong tot oud te begeleiden die vastlopen in hun werk, studie-of priveleven en hulp zoeken om de kwaliteit van leven te verbeteren. Het is daarom prettig om uit een breed ervaringspalet een behandeling op maat te kunnen samenstellen.


Een zorgvuldige benadering vormt voor mij de basis waarop ik samen met u tot een behandelaanpak kom.